top of page
Ellen_51_edited.jpg

INFORMATIE EN TARIEVEN

MIJN DIENSTEN

Wat ik voor jou kan betekenen

Ellen_55.jpg
Ellen_31.jpg
Buiten zitten

COACHING VOOR ZORGPROFESSIONALS

Een persoonlijke aanpak

Ik vind het fijn om collega’s uit de zorg te helpen in hun ontwikkeling, ongeacht de professie. En…ook een mantelzorger of zorgvrijwilliger is mijn collega! 


Door mijn ervaring kan ik mij snel inleven in de situaties die jij in de praktijk tegenkomt.

Ik geloof erin dat mijn coaching helpt om je eigen kracht te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in eigen handelen en ik kan je helpen doelgerichte vaardigheden te ontwikkelen om te reflecteren en van daaruit nieuwe keuzes te maken.

INDIVIDUELE COACHING

Frisse blik naar de toekomst

Ben je geen zorgprofessional? 

Ook dan kan ik je helpen om van de vervelende kiezel af te komen.

Jouw coachvraag hoeft niet groot en ingewikkeld te zijn, ook kleinere issues waar je tegenaan loopt zijn een mooie basis om te werken aan jezelf. 

 

Onder andere thema's rond rouw en verlies spreken mij aan. Ik heb daar intensief kennis mee gemaakt en kan jou daarmee verder helpen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

INTERVISIE BEGELEIDING

Voor duurzame samenwerking

Naast de opleiding tot wandelcoach heb ik ook scholing gevolgd voor intervisiebegeleider in zorg en welzijn. Deze opleiding heb ik gedaan bij hogeschool Windesheim in Zwolle.
Als organisatie in de gezondheidszorg kun je contact met mij opnemen om te zien of ik iets voor de organisatie, de opleiding of het team kan betekenen.

In juni 2023 heb ik aanvullende training afgerond voor het coachen van groepen. Zijn jullie een groep net afgestudeerde verpleegkundigen of nog volop in de studie, maak een keer een afspraak! Het is waardevol om van elkaars ervaringen te leren.

Diensten

1 OP 1 COACHTRAJECT

€150

Dit traject bestaat uit 3 wandelingen, voorafgegaan door een gratis kennismakingsgesprek. Samen zullen we ontdekken of er nog een aantal wandelingen volgen.

DE 4 JAARGETIJDEN

€175

Je bent al op het juiste pad? Elk kwartaal een wandeling om scherp te blijven en te bespreken waar je tegenaan loopt. Door jouw gestelde doelen zijn het uitgangspunt voor deze reis.

INTERVISIE

Op aanvraag

Neem contact op als ik het team of een opleidingsgroep kan helpen met intervisie.
De samenwerking onder de loep nemen en van elkaar leren. Reflecteren op eigen handelen in relatie tot de groep.

Prijslijst
Ellen_51_edited.jpg

INFORMATIE EN TARIEVEN

Moet ik iets voorbereiden voor mijn eerste afspraak?

In het kennismakingsgesprek hebben we al afgestemd waar we elkaar gaan ontmoeten. Tijdens het gesprek hebben we besproken hoe jij je verder kunt voorbereiden. 

Reserveer in ieder geval 1,5 uur in je agenda.

Gaat de afspraak altijd door?

Elk weertype is geschikt om te wandelen, het zit ook vol met metaforen. Ga er dus vanuit dat de gemaakte afspraak doorgaat en stem je kleding af op de omstandigheden. Alleen bij weerswaarschuwingen van het KNMI voor ijzel en storm zal de afspraak worden verzet. Veiligheid voor alles.

Overleg is altijd mogelijk

Waar vinden de wandelingen plaats?

Wandelingen vinden plaats in het Haarlemmermeerse bos, het Amsterdamse bos of ergens daar tussenin. Afhankelijk van jouw voorkeur. Wil je op een plek afspreken die voor jou fijner is dan is dat mogelijk. Vanaf 10 kilometer worden door mij gemaakte reiskosten doorberekend.

Is intervisie begeleiding ook in de buitenlucht?

Voor deze dienst is de invulling in overleg. Het zal niet altijd praktisch zijn dit ook volledig in de buitenlucht te organiseren. Neem contact op om te overleggen hoe we dit in jouw situatie het beste kunnen aanpakken.

Ellen_26.jpg

NEEM CONTACT OP

Neem contact op om een consult in te plannen of laat een bericht achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tarieven:

1 Op 1 Coachtraject: €150,-

De 4 Jaargetijden: €250,-

Intervisie: op aanvraag

0622408013

Kies een traject

Bedankt voor de inzending!

Neem contact op
bottom of page